Nieuws

Ontmoeting Kustbeschermers 2017

19 april 2017

Ook dit jaar willen we weer iets aan de kust organiseren waar jullie als actieve Kustbeschermers elkaar kunnen ontmoeten. Om ervaringen uit te wisselen, inspiratie op te doen en een glas te drinken op jullie successen. Graag horen we waar heb jij behoefte aan hebt.

We willen graag iets organiseren dat aansluit op jullie behoefte (al wordt het wel  kleinschaliger dan de kustontmoetingen in 2016) . Willen jullie bijvoorbeeld tips horen van andere actieve Kustbeschermers?  Of liever proberen de kring van actieve mensen te vergroten en nieuwe mensen te inspireren? Een workshop krijgen in lobby of publiciteit? Of iets heel anders? Laat je reactie weten via het forum.

In actie voor onze kust

In 2016 hebben we drie kustontmoetingen georganiseerd waar zo’n 450 mensen aan deelnamen. Daar zijn veel hartekreten gedeeld en allerlei initiatieven uit voortgekomen. Sommige acties zijn van de grond gekomen andere niet. Feit is in ieder geval dat er veel Kustbeschermers actief zijn om zich in te zetten voor een mooie en ongeschonden kust.

Bekijk hier een impressie van de kustontmoetingen in 2016.